Hé Syl, hoe werkt dat nu?

Hé Syl,

Hoe werkt dat nu als ik bij jou in de praktijk een behandeltraject wil volgen??

Stel, je hebt een klacht, waar je graag minder last van wilt hebben, of waar je vanaf wilt. Je kunt dan een behandeltraject voor voetreflex gaan volgen. Vaak bestaat een traject uit meerdere behandelingen. Hoeveel is op voorhand lastig te zeggen. Met een behandeling of 6 zijn we al een heel eind op weg.

Aan de hand van jouw hulpvraag, jouw klacht, gaan we tijdens een eerste bezoek bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Ik geef dan, ter kennismaking en om te wennen aan mij en mijn behandeling een fijne, maar ook op de klachtengerichte voetreflexmassage.

Als je daarna besluit om bij mij een behandeltraject te gaan starten, krijg je van mij een gezondheid vragenformulier, waarin heel veel vragen gesteld worden. Vanaf het moment dat je bent geboren tot nu.

Op basis hiervan kan ik, jouw klachten herleiden en gaan we aan de slag met de oorzaak.

Ik maak een behandelplan van zes massages gebaseerd op: waar zit de klacht, ik stel mezelf hierbij de vraag wat een (huis)arts zou doen bij de klacht, ik onderzoek de natuurgeneeskundige visie van de klacht en kijk wat ik energetisch kan doen. Het wordt een heel mooi pakketje, waar we samen mee aan de slag gaan.

Heb je klachten en interesse? Voel je welkom in mijn praktijk.