Wie ben ik?

Mijn naam is Sylvia Schapendonk, ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en woon al heel wat jaren in Drunen.

In juni 2023 heb ik de HBO-opleiding tot voetreflextherapeut afgerond bij Total Health in Breda. Op dit moment ben ik nog druk bezig met het schrijven van mij scriptie met als onderwerp;  

“Het effect van een voetreflexbehandeling bij een sportblessure”.  

Voetreflexologie is een therapie met drukpuntmassage op de voeten maar ook op de benen, armen en handen. Door de aanraking, gaat energie weer stromen, maakt het jou bewust van hoe het met jou gaat en geeft het mij informatie over de vitaliteit van je lichaam. 

Ik werk op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en betrokkenheid. Jij bepaalt wat je nodig hebt, wat voor jou goed voelt. Wil je in alle rust en in stilte een behandeling, of wil je gezellig kletsen, vragen stellen en advies krijgen? Het gaat er mij om dat jij weer lekker in je vel gaat zitten, dat je energie krijgt en de dingen kunt doen die je graag doet. 
Jij staat bij mij centraal. 

Ik werk ook als tandartsassistente in de ouderenzorg. Dit houdt in dat ik binnen de verzorgingshuizen hulp bied aan verpleging en bewoners bij de mondzorg. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Villa Pardoes. Ik geef daar voetreflexbehandelingen aan gezinnen met een langdurig ziek kindje. Het is heel mooi om te ervaren wat een liefdevolle aanraking kan betekenen voor ouders en kinderen. 

Voor een behandeling kun je terecht in mijn praktijk aan huis. 

Kijk rustig rond op mijn website en indien je vragen hebt, hoor ik dat uiteraard graag. 

Je kan mij zowel telefonisch als via het contactformulier bereiken. 

Neem een momentje van rust in het drukke leven en maak tijd voor jezelf.